H Courtney Cox λανσάρει το δικό της άρωμα και μυρίζει όπως η Monica Geller ότι κι αν σημαίνει αυτό

Η Courtney Cox, για εμάς που μεγαλώσαμε με την εμβληματική σειρά Friends είναι κάτι σαν το κορίτσι της διπλανής μας πόρτας. Στη σειρά, ως Monica Geller ήταν αξιαγάπητη αλλά και ελαφρώς νευρωτική. Ήθελε πάντα να είναι οικοδέσποινα, ενώ τα Δείπνα των Ευχαριστιών θεωρούνται πλέον θρυλικά. Έφτιαχνε μπισκότα, καθάριζε σχολαστικά το διαμέρισμα ενώ είχε 11 διαφορετικές κατηγορίες πετσετών.

Στην πραγματική της ζωή μοιράζεται συχνά τις αγαπημένες διατροφικές συνήθειες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ έχει δημιουργήσει το δικό brand που ονομάζεται Homecourt lifestyle και περιλαμβάνει καθαριστικά για τα πιάτα και επιφάνειες του σπιτιού καθώς και αρωματικά χώρου. Πολύ Monica Geller είναι αυτό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Homecourt (@homecourt)

Τον τελευταίο όμως καιρό έχει επεκταθεί στην περιποίηση του σώματος και στα αρώματα που δημιούργησε μαζί με την κόρη της, Coco Arquette. Το αποκάλυψε η ηθοποιός σχολιάζοντας δίπλα από μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παρουσιάζω τη Cocomoi Body Collection, τη νέα μας σειρά πολυτελών προϊόντων περιποίησης σώματος.» Υπάρχει ένα body butter, ένα body mist, ένα έλαιο, ένα body wash ένα κερί και σετ δώρου.

Τα προϊόντα έχουν ένα ζεστό, φρέσκο, αλλά εκλεπτυσμένο άρωμα με νότες καρύδας, κέδρου και σύκου. Έχει επίσης χαρακτηριστικά του αρώματος, Cece εμπνευσμένο από την κόρη της Coco. Αλλά αν τη ρωτούσαμε πώς πραγματικά μυρίζουν θα απαντούσε ότι πρόκειται για το είδος του αρώματος που θα λάτρευε η Monica Geller. Σε μια παλιότερη συνέντευξη η Courteney εξήγησε: «Θα έλεγα ότι η Monica λειτουργεί πολύ καλά με τις νότες από την Cocomoi. Είναι μια δυναμική γυναίκα και αυτό το άρωμα έχει πιπέρι. Είναι αρκετά προσγειωμένη – σχεδόν σαν τη «μαμά» της παρέας – έτσι το cedarwood της ταιριάζει πολύ. Παράλληλα είναι ένα πολύ ζεστό άτομο που γοητεύεται από την καρύδα και κρεμώδες σύκο που υπάρχουν στο άρωμα. Τέλος, το κάρδαμο έχει νόημα, αφού της αρέσει να μαγειρεύει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164