Simone Biles: Η beauty προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έγινε viral – Λογικό!

H Simone Biles έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς αγώνες μιας και είναι η αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική.  Όπως είναι αναμενόμενο έχει 1.5 εκατομμύρια followers στο TikTok όπου μοιράζεται μαζί τους videos από τις προπονήσεις της, τον γάμο της με τον Jonathan Owens αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς της.

@simonebilesowens

🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️ #olympictrials #gymnastics

♬ original sound – Simone Biles

 

Σε ένα πρόσφατο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 650.000 likes αποκαλύπτει εκείνη που ακολούθησε ενόψει των Αγώνων. Στο video  το σχόλιο λέει: «μια κοριτσίστικη εκδοχή του GTL, χαχαχαχα μαλλιά, νύχια, κερί και βλεφαρίδες… για προφανείς λόγους δεν τράβηξα την διαδικασία με το κερί». 

@simonebilesowens

a girls version of GTL, hahahaha hair, nails, wax & lashes for obvious reasons I didn’t film my wax appt & I do my own lashes so there’s that. ❤️ paris olympics

♬ original sound – Simone Biles

Στην αρχή βλέπουμε τη Simone να λούζει τα μαλλιά της προτού ανανεώσει τα extensions. «Απλώς δημιουργούν ευελιξία, ώστε να μπορώ να το σηκώνω σε κότσο όποτε χρειάζεται, έτσι ώστε όταν το γυρίζω γύρω-γύρω, τίποτα δεν είναι στη θέση του. Στη συνέχεια, αλλάζει σε μια λήψη του τελικού αποτελέσματος: λαμπερά, μακριά μαλλιά. «Λατρεύω όταν είναι ίσια», λέει με ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο στην κάμερα. Στη συνέχεια επισκέπτεται την προσωπική nail artist που δημιουργεί ένα chic french manicure στολισμένο με μικροσκοπικά κρύσταλλα στη βάση των νυχιών. Πανέτοιμη λοιπόν για να σαρώσει. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164