Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα 6α γενέθλια του γιου τους, Άγγελου

Τα 6α γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Ο γιος τους, Άγγελος έγινε έξι ετών και οι τρυφεροί γονείς δεν θα μπορούσαν να μην ετοιμάσουν την πιο όμορφη έκπληξη για τον μικρό τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του πραγματοποίησαν το πάρτι σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος ήταν γεμάτος με πολύχρωμα μπαλόνια και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το θέμα του πάρτι ήταν ο Χάρι Πότερ.

Ο μικρός Άγγελός έσβησε χαρούμενος το κεράκι στην τούρτα-υπερπαραγωγή που παρήγγειλαν οι γονείς του για εκείνον και δεν σταμάτησε να δέχεται δώρα και ευχές.

Το απόγευμα της Τετάρτης 31/7 η Γαλάτεια Βασιλειάδη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ από τα 6α γενέθλια του γιου της και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το αγγελούδι μας έγινε έξι χρόνων! Πραγματικά, δεν το πιστεύουμε πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος. Τον Σεπτέμβρη θα πάει δημοτικό και έχω την εντύπωση ότι σαν χθες περπάτησε πρώτη φορά! Σα νεράκι κυλάει ο χρόνος για αυτό πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή με τα παιδάκια μας τόσο έντονα για να χορτάσουμε αυτό το παιδικό αθώο χαρούμενο γέλιο τους! Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Και φυσικά, ένα ευχαριστώ στους μικρούς φίλους του Άγγελου που και φέτος ήταν εκεί και του έδειξαν την αγάπη τους!».

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164