Το νεσεσέρ της παραλίας: 6 προϊόντα που σίγουρα χρειάζεσαι

Βρίσκεσαι ήδη διακοπές και ετοιμάζεσαι να εξερευνήσεις μία ακόμη παραλία του νησιού. Φοράς το ολοκαίνουριο μαγιό, το αγαπημένο σου αέρινο φόρεμα και κρατάς την τσάντα της παραλίας με τα απαραίτητα.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σταθώ για να σου υπενθυμίσω τα προϊόντα που πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας ώστε να παραμείνεις προστατευμένη από τον ήλιο και παράλληλα με πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Επίσης, μην ξεχνάς πως επιβάλλεται να υπάρχει ένα προϊόν που θα σε ανακουφίσει από τυχόν τσιμπήματα αλλά και ένα ακόμη για να αποφύγεις την ξηρότητα ή το ξεθώριασμα στο χρώμα των μαλλιών σου. 

Αντηλιακό προσώπου 

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan Face Cream SPF50: Είναι το προϊόν που βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ σου.  Η συγκεκριμένη φόρμουλα έιναι εξαιρετικά ελαφριά και μη λιπαρή. Απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Παράλληλα βοηθά στην επιδιόρθωση της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο.

Αντηλιακό σώματος 

Darling Protect-Me SPF50 Face and Body Sunscreen Lotion:  Αντηλιακή και ενυδατική λοσιόν με αντιοξειδωτικά συστατικά. Πρόκειται για ένα “skinloving” προϊόν με έλαια Jojoba και βερίκοκου που χαρίζουν λεία όψη στο δέρμα. Αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε για πλούσια ενυδάτωση και λάμψη και έλαιο καρύδας, έναν μαλακτικό παράγοντα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που δρα και ως αντιοξειδωτικό που αποκρούει τους πιο επιβλαβείς και στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες, προστατεύοντας από τη γήρανση και την ηλιακή ακτινοβολία. 

Αντηλιακό μαλλιών 

Aveda Sun Care Protective Hair Veil:  Μια ανάλαφρη, αδιάβροχη και αόρατη UV προστασία για τα μαλλιά σας που ελαχιστοποιεί τις φθορές του ήλιου και την αφυδάτωση που προκαλεί. Περιέχει φυσικά UVA/UVB φίλτρα από έλαια wintergreen και κανέλας. 

Lip balm με SPF 

Seven7een SOS SPF 15: Με πλούσια ενυδατική και θρεπτική σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο αβοκάντο, βούτυρα καριτέ, μάνγκο και Βιταμίνη Ε που ενισχύουν την ελαστικότητα των χειλιών χαρίζοντας απαλότητα. Η ημιδιάφανη απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το κραγιόν. 

 

Ενυδατικό σπρέι προσώπου 

Evian Facial Spray: Σπρέυ με φυσικό μεταλλικό νερό από τις Γαλλικές Άλπεις που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα.

Τσιμπήματα και ερεθισμοί. 

Korres Μελισσόχορτο Μίγμα Βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα: Καταπραΰνει από τα τσιμπήματα κάθε είδους και σε απαλλάσσει άμεσα από το ενοχλητικό αίσθημα κνησμού. Η σύνθεση του βασίζεται σε βάμματα μελισσόχορτου, θυμαριού, μολόχας και αγριοκαστανιάς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164