Μπρούνο Τσερέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενέθλιών του και τα κοινά στιγμιότυπα με την Αθηνά Οικονομάκου

Έναν θυελλώδη έρωτα ζει η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνει υπέροχες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της και δεν έχει κανέναν λόγο πλέον να κρύβει την ευτυχία της.

Πριν από λίγες ημέρες ο ιταλοαργεντίνος μπασκετμπολίστας είχε τα 38α γενέθλιά του και έκανε ένα πάρτι και το γιόρτασε μαζί με καλούς του φίλους και για την αγαπημένη του, Αθηνά Οικονομάκου στο νησί της Ισπανίας.

Την Πέμπτη 1/08 ο Μπρούνο Τσερελα μοιράστηκε με τους followers του φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του και σε μια από αυτές τον είδαμε να ποζάρει με την Αθηνά Οικονομάκου. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο είδαμε το ζευγάρι να απολαμβάνει τις βουτιές και τα παιχνίδια του στη θάλασσα.

«Τα γενέθλια της 30ης Ιουλίου έγιναν απαιτητικά, κυρίως αν αυτοί οι τέσσερις άγριοι τρελοί σε ταξιδεύουν. Σας ευχαριστώ φίλοι για όλες αυτές τις στιγμές θάλασσας, πάρτι, ήλιου και διασκέδασης. Σας αγαπώ», έγραψε ο Μπρούνο Τσερέλα στην ανάρτησή του.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολάσαν την ανάρτηση του μπασκετμπολίστα ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία του άφησε 34 emojis με καρδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164