Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες φωτογραφίες από τις διακοπές στη Νάξο – Η αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη

Δύο υπέροχους μήνες πέρασαν φέτος στη Νάξο η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να νοικιάσει ένα σπίτι σε νησί και να περάσουν εκεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι τους.

Το πρόγραμμα του ζευγαριού μαζί με τις μικρές έχει αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα και την πισίνα, άπλετο παιχνίδι και βόλτες στα σοκάκια της χώρας.

Η Χριστίνα Μπόμπα, σχεδόν καθημερινά μοιράζεται πολλές από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντάς μας μια  μικρή γεύση από το καλοκαίρι της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 1/8 η Χριστίνα Μπόμπα, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Ιούλιο και να υποδεχτεί τον Αύγουστο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει καθ’ όλη της διάρκεια του μήνα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ήταν και η τελευταία τους ημέρα στο νησί.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον). Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σου θυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη επιστρέφουν με το World Party (το οποίο θα έχει άλλον τίτλο και θα μεταδίδεται μέσα από τον ANT1) και από αυτόν τον μήνα ξεκινούν ξανά ταξίδια σε όλον τον κόσμο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164