Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Καλύτερα φαίνεται πως πηγαίνει στην υγεία του ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε να βγει από το σπίτι και να περάσει όμορφες στιγμές με καλούς του φίλους.

Ο 61χρονος καλλιτέχνης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγους μήνες συνεχίζει τις θεραπείες του εντός και εκτός σπιτιού, ενώ μαζί με τη σύντροφό του ξεκίνησαν να πηγαίνουν και για περπάτημα.

«Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει για τα γενέθλιά μου είναι, που γύρισε σπίτι και ξανακερδίζει τον εαυτό του και τη ζωή του…Ηρεμούμε… Συνεχίζει τις θεραπείες του στο σπίτι και έξω» είχε αποκαλύψει πριν μερικές εβδομάδες η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε σε μαγαζί στον Βύρωνα, καλεσμένος της Σάντρας Βουτσά και έβγαλε φωτογραφίες με τους υπόλοιπους καλεσμένους, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Σπαλιάρας. 

Ο Δημήτρης Σταρόβας φαίνεται αρκετά καλύτερα και σίγουρα είχε ανάγκη, μετά από όσα πέρασε, από ένα όμορφο βράδυ με καλή παρέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Summer’s Cool ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένος καθώς φαίνεται πως έχει χάσει περίπου 25 κιλά.

Στο πλευρό του στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το σοβαρό θέμα υγείας του, ήταν και η σύντροφός του Άννα Σταθάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164