Τίνα Κουνάκεϊ: Στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές η πρώην σύζυγος του, Βενσάν Κασέλ

Όμορφες στιγμές με φίλους στην Ελλάδα περνάει εδώ και λίγες ημέρες το μοντέλο και πρώην σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, Τίνα Κουνάκεϊ.

Η 27χρονη Γαλλίδα με την εξωτική ομορφιά ταξίδεψε στη χώρα μας με μια φίλη της και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι στην Κέρκυρα

Την αποκάλυψη έκανε η μελαχρινή καλλονή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στα γραφικά σοκάκια του νησιού του Ιονίου, ενώ απόλαυσαν τη θάλασσα, θαλάσσια σπορ αλλά και ηλιοθεραπεία σε πολυτελές γιοτ.

Ποια είναι η 27χρονη καλλονή Τίνα Κουνακέι

Γεννημένη στις 5 Απριλίου 1997 στην Τουλούζη, η Τίνα Κουνακέι είναι 56 κιλά, ενώ ξεκίνησε την πορεία της στο modeling από την παιδική της ηλικία, όταν την εντόπισε μια εταιρεία σερφ η οποία και ήθελε να συνεργαστεί μαζί της για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Η Τίνα Κουνακέι στη συνέχεια συμμετείχε σε video clip, ενώ ακολούθησαν οι πρώτες της μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας και εταιρείες γυναικείων προϊόντων περιποίησης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την ακολουθούν περίπου 1,5 εκατομμύριο followers, αφού τα τελευταία χρόνια δηλώνει και influencer κάνοντας φωτογραφίσεις για συνεργασίες με μεγάλα brands.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164