Αποκλειστικό: Δημήτρης Φιντιρίκος – Μελίνα Νικολαΐδη: Περνούν χρόνο μαζί

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής Summer’s Cool, ότι η Μελίνα Νικολαΐδη εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί με πολύ γνωστό και γοητευτικό επιχειρηματία, σε τρυφερές στιγμές.

Δες εδώ το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, πρόκειται για τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Όπως όλα δείχνουν, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία. Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου.

Μάλιστα, πηγές μας αναφέρουν πως ταξίδεψαν μαζί στα Χανιά της Κρήτης και απόλαυσαν την πρόσφατη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Μελίνα Νικολαΐδη, με τη βοήθεια του Δημήτρη Φιντιρίκου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της. Άτομα που βρίσκονται στο νησί, αναφέρουν ότι εθεάθησαν και αλλού μαζί.

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

Πρόσφατα η Μελίνα Νικολαΐδη με μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι βρισκόταν στους Παξούς, μέρος στο οποίο βρέθηκε και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, σύμφωνα με τα Instagram Stories που μοιράστηκε με τους followers του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Ο επιχειρηματίας θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους στην Ελλάδα, με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς πάντα βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, είτε με υλική βοήθεια, είτε με την παρουσία του. Από την άλλη, η Μελίνα Νικολαΐδη είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της, στην Αγγλία και πάντα είναι διακριτική και χαμηλών τόνων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164