«Λύγισε» η Αγγελική Ηλιάδη πάνω στη σκηνή: «Μη με κάνετε να κλαίω»

Συγκινημένη η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και τραγούδησε προς τιμήν της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας στο ρεπορτάζ της «Espresso», η συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η Αγγελική Ηλιάδη για να τιμήσει μουσικά τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ. Μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες της θρυλικής τραγουδίστριας, όπως «Το μαράζι», «Το ‘πες και το ‘κανες», «Τα ξένα χέρια», «Θέλω να είναι Κυριακή» και πολλά άλλα, ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η εγγονή της, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που φώναζε εκστασιασμένο «άξια».

Οταν τα όργανα της ορχήστρας άρχισαν να παίζουν το περίφημο ρεφρέν από το «Βουνό», η Αγγελική Ηλιάδη έσκυψε το κεφάλι της.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος πήγε κοντά της και της είπε από μικροφώνου: «Η γιαγιά σου, αν ήταν εδώ, θα ήταν πολύ περήφανη για σένα», με την Ηλιάδη να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Μη με κάνετε να κλαίω. Ξέρετε πόσο πολύ την αγαπώ. Θέλω να ζήσει πολλά πολλά χρόνια ακόμα κοντά μας» είπε, γυρίζοντας το κεφάλι της από την άλλη μεριά της εξέδρας, φανερά συγκινημένη. Αν και η σχέση γιαγιάς και εγγονής έχει περάσει από πολλά στάδια, εδώ και μερικά χρόνια οι δυο τους έχουν έρθει ξανά κοντά. «Το αίμα νερό δεν γίνεται» είχε πει μάλιστα παλιότερα η θρυλική ερμηνεύτρια.

Πηγή: Espresso

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164