Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία του με τη Μαριάντα Πιερίδη – «Δεν μπορείς να γίνεις παρουσιαστής σε δύο μήνες»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καθημερινά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στην εκπομπή Summer’ s Cool με την Μαριάντα Πιερίδη και την ομάδα τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον Αστέρη Κασιμάτη μιλώντας για τη νέα του συνεργασίας και τις σχέσεις του με την Μαριάντα Πιερίδη.

Με τη Μαριάντα συμπληρώσατε ένα μήνα συνεργασίας ως συμπαρουσιαστές της εκπομπής. Μπορείς να πεις ότι έχετε χημεία μεταξύ σας;

Με τη Μαριάντα ήμασταν φίλοι. Είναι καλό σε μια δουλειά να έχεις ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις οικειότητα. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα πάμε πολύ καλά. 

Θέλει δουλειά, είναι κάτι που το βρίσκεις με τον χρόνο. Για το χρονικό διάστημα που κάνουμε παρέα στην εκπομπή θεωρώ ότι είναι άθλος αυτό που έχει γίνει. Η Μαριάντα πρέπει να αντιληφθεί την ταχύτητα μιας εκπομπής. Αλλά τα καταφέρνει αρκετά καλά και θεωρώ ότι μαθαίνει γρήγορα. Είναι δύσκολο να πας να κάνεις μια δουλειά, η οποία δεν είναι βασική σου.

Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει, αλλά πιστεύω θα γίνεται ολοένα καλύτερη.  Δεν μπορείς να γίνεις παρουσιαστής σε δύο μήνες. Άλλοι το προσπαθούν χρόνια. Εγώ συγκεντρώνω εμπειρία ετών για να πω ότι το κάνω αυτό επαρκώς καλά έως τώρα. Οπότε θέλει πολύ χρόνο, ας μη γελιόμαστε

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164