Ο Τιμωρός: H Μαρίνα Καλογήρου επιστρέφει στην τηλεόραση – Αυτός είναι ο ρόλος της στη νέα σειρά του Alpha

Μια μία πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, «Ο Τιμωρός» σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται στον Alpha.

Οι κεντρικοί ήρωες συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης, μυστικών και … μίσους!

Η Μαρίνα Καλογήρου, η οποία υποδύεται την Έλλη, αποτελεί το κέντρο ενός ερωτικού τριγώνου, μια γυναίκα που τη διεκδικούν δύο παιδικοί φίλοι -τώρα ορκισμένοι εχθροί- ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) και ο Αλέξης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος).

Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι για την καρδιά της, αφού ο Αλέξης την «έκλεψε» με δόλο από το Μάρκο μαζί με όλη του τη ζωή. Τι θα κάνει η Έλλη; Θα ξυπνήσει ο έρωτάς της για τον Μάρκο μετά από 20 χρόνια;

«H Έλλη έχει κρατήσει μέσα στην ψυχή της ένα μεγάλο όνειρο και μια βαθιά πληγή. Συνέχισε τη ζωή της αλλά ποτέ δεν ένιωσε πλήρης. Έμαθε να συμβιβάζεται και να δέχεται αλλά έχει κρατήσει αυτή την ανεκπλήρωτη επιθυμία της για έρωτα και ελευθερία, για μια ζωή που δεν έζησε» εξηγεί η Μαρίνα Καλογήρου. «Έχει αναπτύξει μια δυναμική προσωπικότητα και επαγγελματική επιτυχία προκειμένου να νιώθει ότι είναι ο εαυτός της σε αυτό το πλαίσιο που η ζωή την ανάγκασε να βρεθεί, όμως μέσα της κάτι έμεινε μισό για πάντα» προσθέτει.

Σενάριο Γιώργος Κόκουβας, πλοκές Μαίρη Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλος, σκηνοθεσία Μιχάλης Κωνσταντάτος. Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α. Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.

Έρχεται στον Alpha!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164