Μαρινά Σάττι: Η κίνηση για τα παιδιά που δεν είχαν χρήματα να παρακολουθήσουν τη συναυλία της – «Αφήστε τα να μπουν μέσα»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα Σάττι, η οποία επέτρεψε σε fans της που δεν είχαν λεφτά να παρακολουθήσουν τη συναυλία της δωρεάν.

Νεαροί και νεαρές είχαν μαζευτεί έξω από το χώρο της προγραμματισμένης της συναυλίας στην Αλεξανδρούπολη περιμένοντας υπομονετικά να τη δουν. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κάποια στιγμή μετά το sound check και καθώς πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της για να προετοιμαστεί για το live, στάθηκε να τους μιλήσει.

Τα παιδιά εξήγησε στην τραγουδίστρια ότι περίμεναν έξω γιατί δεν είχαν εισιτήριο για τη συναυλία και όταν η Μαρίνα τους ρώτησε το λόγο, της είπαν ότι δεν είχαν χρήματα. «Καλέ, αφήστε τα παιδιά να μπουν», είπε τότε στους ανθρώπους ασφαλείας του χώρου προτρέποντάς τους να ανοίξουν την πύλη.

Τα παιδιά κατέγραψαν όλη τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα και απαντώντας στη συνέχεια στα σχόλια που τους έκαναν οι followers τους, αποκάλυψαν πως όντως οι security τους άνοιξαν την πόρτα και έτσι απόλαυσαν τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι, η οποία ήταν φανταστική!

@eugenia.pehlivani8 @SATTI ♬ πρωτότυπος ήχος – Eugenia Pehlivanidou

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164