Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας μετά από σχόλιο για τη Μαρία Αντωνά: «Πόσο μ@@@κας παίζει να είσαι;»

Ένα σχόλιο που τον έκανε να ξεσπάσει δημόσια δέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος που εδώ και αρκετές εβδομάδες περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στην Τήνο, ανήρτησε μια φωτογραφία από τις διακοπές του, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με μια πετσέτα στον λαιμό του, μετά από βουτιά στην παραλία.

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα σχόλιο από διαδικτυακό του φίλο το οποίο έγραφε: «Σε “άλλαξε” η παρέα με τον Στέφανο και νοίκιασες την Αντώνα; Στάχτη στα μάτια λέγεται…».

Το συγκεκριμένο σχόλιο φαίνεται πως έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει γράφοντας: «Πόσο μ@@@ς παίζει να είσαι ρε μεγάλε; Έχεις αναρωτηθεί;».

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά μετρούν μόλις τρεις μήνες σχέσης και περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί. Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Τήνο, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους και να αποφεύγουν να κάνουν posts στα social media που να επισημαίνουν ο ένας τον άλλο, ωστόσο οι αναρτήσεις τους «μαρτυρούν» πόσο ξέγνοιαστα και όμορφα περνούν μαζί.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απαθανατίζει διάφορα τοπία ενώ τραβάει και selfies βίντεο, ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός  ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε διάφορα σημεία της Τήνου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164