Άλκης Κυνηγάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Δε ξέρω ποιο θα είναι το αύριο»

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Έλληνας αθλητής, Άλκης Κυνηγάκης μια μέρα μετά το τέλος του μαραθωνίου των 10χλμ κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Άλκης Κυνηγάκης που το 2020 είχε τερματίσει 5ος, αυτή τη φορά κατέλαβε τη 10η θέση, ενώ μετά το τέλος του αγώνα δεν άντεξε και «λύγισε».

«Ένιωσα πως είχα πολλούς εχθρούς γύρω μου. Δουλέψαμε από τον Δεκέμβριο σοβαρά με τον Σπύρο Γιαννιώτη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι 6 ή 7 μήνες, είναι 3 χρόνια τώρα προετοιμασίας. Στεναχωρήθηκα που δεν είχα ανθρώπους δίπλα μου, αναγκάστηκα να αλλάξω τόσους προπονητές σε μικρό χρονικό διάστημα.

Να ευχαριστήσω  τον Σπύρο Γιαννιώτη, στην ουσία ήταν ο μόνος άνθρωπος που έκατσε δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, έκανε τα πάντα για εμένα», είπε ο Άλκης Κυνηγάκης μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση. (δες εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του)

Σήμερα 10/8, ο Άλκης Κυνηγάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Paris 2024, 10η θέση .Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας, δεν ξέρω ποιο θα είναι το αύριο. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα» έγραψε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A.C.KYNIGAKIS (@kynigakis_)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164