Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Διακοπές στο Ιόνιο! Όλο το ρεπορτάζ για το ζευγάρι

Πριν από τέσσερα χρόνια περίπου η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος πήραν την απόφαση να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά του Alpha «Σασμός». Φυσικά τότε κανείς από τους δύο δεν γνώριζε πως μέσα σε αυτά τα χρόνια θα αλλάξουν πολλά στην προσωπική ζωή τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο ηθοποιοί, που επιλέγουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν μαζί διακοπές στο Ιόνιο.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αρχικά είχε επισκεφθεί τη Σκόπελο μαζί με τις κόρες της και στη συνέχεια συνάντησε τον Δημήτρη Λάλο στην Κεφαλλονιά. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα τους, καθώς έρχεται ένας απαιτητικός χειμώνας.

Μόλις επέστρεψαν στην Αθήνα, οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν τις πρόβες για την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου», που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Άτλας.

Επί σκηνής θα ζήσουν έναν θυελλώδη έρωτα, φέρνοντας στο φως την παθιασμένη σχέση των δύο σπουδαίων μεγάλων καλλιτεχνών, Chopin και Σάνδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real News η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος παίρνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι του ηθοποιού στα Πετράλωνα, ωστόσο μέχρι στιγμές κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται.

Να θυμίσουμε ότι οι πρώτες φήμες ότι οι δύο πρωταγωνιστές ίσως είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες όταν σχεδόν ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνουν διαζύγιο από τους συζύγους της, Έλενα Μαυρίδου και Γιάννη Νταλιάνη.

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Λάλου έκανε unfollow στο Instagram τόσο τον ηθοποιό όσο και την… Μαριλίτα Λαμπροπούλου, την οποία φαινόταν πως συμπαθούσε μιας και στις πρεμιέρες φωτογραφίζονταν όλοι μαζί.

Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους μετά τις φήμες ότι είναι… ζευγάρι, την πραγματοποιήσαν τον περασμένο Απρίλιο στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164