Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Το love story, η κόρη τους Ισμήνη, και το διαζύγιο

Σαν «βόμβα» έσκασε το απόγευμα του Σαββάτου 10/8 η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Η πρώτη γνωριμία έγινε στην Κύπρο, όταν ακόμα και οι δυο ήταν σε άλλες σχέσεις, ωστόσο η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή.

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο, όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: «Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία». Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας» είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνέντευξή του.

Ενώ η Μαρία Κορινθίου από τη δική της πλευρά είχε πει, «Στο πρώτο μας ραντεβού, επέμενε πολύ. Τον σκάναρα και επειδή ήταν πολύ διεκδικητικός, γι’ αυτό έδωσα αυτή την ευκαιρία. Το πρώτο ραντεβού έγινε στο σπίτι του. Τότε ήμουν σε σχέση, αλλά ούτε ο Γιάννης ήταν μόνος του. Δε με άφηνε να φύγω από το σπίτι».

Πολύ γρήγορα, ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους Ισμήνη. Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2008, με τη Μαρία Κορινθίου να έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα μετά την κύηση.

«Η οικογένειά μας ξεκίνησε τελείως αναπάντεχα. Έμεινα έγκυος στην Ισμήνη στον ενάμιση μήνα σχέσης με τον Γιάννη. Εγώ που δεν σκεφτόμουν οικογένειες και παιδιά. Ο Γιάννης ήταν αυτός που με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και πως ήταν γραφτό. Κλειδωνόταν στο δωμάτιο, έκλαιγε και μου έλεγε “ότι αποφασίζεις μαζί σου είμαι» είχε πει η ηθοποιός.

«Είναι πάρα πολύ γνωστό φαινόμενο και συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Έχεις άρνηση για τον άνθρωπό σου, για το παιδί… Δεν ήξερα καν ποια είμαι, ήμουν τρελαμένη. Δεν μπορούσα να το ελέγξω και πίστευα ότι όλοι οι άλλοι είναι τρελοί, εκτός από μένα. Το έντονο ήταν για τρεις μήνες, αλλά μετά τους έξι άρχισε να εξασθενεί. Μάλιστα, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι ότι κάτι σου μένει… Ξαφνικά έχω βρεθεί να μην είμαι καθόλου αυθόρμητη, να έχω για όλα κάποια καλούπια» είχε εξομολογηθεί σε άλλη συνέντευξη η Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης όμως ήταν δίπλα της σε όλη αυτή τη σκοτεινή περίοδο. Κι έτσι, ενωμένοι πορεύτηκαν και τα υπόλοιπα χρόνια. Ο ένας ήταν πάντα δίπλα στον άλλον υποστηρίζοντάς τον σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε αδικία ή εμπόδιο που εμφανίζονταν στον δρόμο τους.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης σε κάθε ευκαιρία εκφράζονταν ο ένας για τον άλλον με λόγια και τρυφερά αλλά και απεριόριστο θαυμασμό. Γι’ αυτό και κανείς δεν περίμενε πως οι δυο τους θα χώριζαν. Οι δυο τους άλλωστε τα τελευταία χρόνια είχαν δημιουργήσει και τη δική τους εταιρεία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων και ταινιών, οπότε πέρα από σύντροφοι, ήταν και συνεργάτες.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο οι δυο τους είχαν σταματήσει να εμφανίζονται μαζί. Ενώ οι αναρτήσεις από τα χωριστά ταξίδια και τις μοναχικές διακοπές του ενός και του άλλου, άρχισαν να φουντώνουν τις φήμες πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Τελικά, η είδηση του χωρισμού τους επιβεβαιώθηκε με τη σχέση του πρώην ζευγαριού όμως να παραμένει άριστη.

Η αγάπη και ο σεβασμός που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ η κόρη τους Ισμήνη που αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους θα τους ενώνει για μια ζωή.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164