Αθηνά Οικονομάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου φέτος διανύει ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι, καθώς πριν από τέσσερις μήνες περίπου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι χωριστά.

Η γνωστή ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπρούνο Τσερέλα και προσπαθεί να συνδυάσει τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά της καθήκοντα μαζί με την προσωπική της ζωή.

Αφού έκανε αρκετά ταξίδια με τον σύντροφό της, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, τώρα η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τα δύο παιδιά της και αγαπημένες της φίλες.

Τις τελευταίες ημέρες η επιχειρηματίας βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τις καλές της φίλες, Λένα Δροσάκη και Νικόλ Παναγιώτου. Έχοντας μαζί και τα παιδιά τους, περνούν όμορφες στιγμές και δεν παραλείπουν να ενημερώνουν και τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Παιχνίδια, θάλασσα, πισίνα, βουτιές, φαγητό και πολλά άλλα είναι το καθημερινό πρόγραμμα της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τον Μάξιμο και τη Σιέννα, οι οποίοι είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου με τα παιδιά της

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164