Ελένη Χατζιδού: Οι νέες φωτογραφίες με την πεθερά της μετά τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Ελένη Χατζίδου στα social media, λίγες ώρες μετά τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε στα social media για την πεθερά της και τον κουνιάδο της που βρίσκονται μαζί τους στις Μαλδίβες.

Συγκεκριμένα οι δυο παρουσιαστές αποφάσισαν να πάνε για δεύτερη φορά στο εξωτικό μέρος, αυτή τη φορά όμως, ταξίδεψαν μαζί τους και ο αδελφό του Ετεοκλή Παύλου με την μητέρα του.

Αυτό σχολιάστηκε έντονα από τους διαδικτυακούς φίλους της τραγουδίστριας η οποία δεν δίστασε να απαντήσει γράφοντας: «Ε ναι έχουν συνηθίσει να βρίζονται πεθερές με νύφες. Λογικό να σας φαίνεται περίεργο. Αυτό για εμάς σημαίνει δεμένη οικογένεια ή δεν το γνωρίζεις ή το ζεις διαφορετικά. Άσχημο να σε κρίνουν όμως ε;»

Λίγες ώρες μετά, η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε με νέα ανάρτηση στον Instagram, δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες της πεθεράς της μαζί με την κόρη της, Μελίτα. 

«Αυτοί: Μα καλά πάει με την πεθερά της διακοπές??? Εγώ:», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στη νέα της ανάρτηση, δείχνοντας πως αδιαφορεί για όσα της γράφουν.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164