Εμμανουήλ Καραλής: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του – «Παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή το πρωί της Δευτέρας 12/8.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο 24χρονος αθλητής του επί κοντώ, κατάφερε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες να γράψει τη δική του ιστορία καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και απέδειξε πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του τις δύσκολες στιγμές που τον βάραιναν και τον είχαν κάνει για λίγο καιρό να αποσυρθεί.

Δίπλα του σε αυτό το ταξίδι στην Ολυμπιάδα του 2024 ήταν ο πατέρας και προπονητής του, Χάρης. Ο Εμμανουήλ Καραλής που είχε μιλήσει ανοιχτά για το μπούλινγκ που δεχόταν από τον πρώην προπονητή του αλλά και τον περίγυρό του για το χρώμα του, φαίνεται πως πλέον πατά γερά στα πόδια του, ενώ η αγκαλιά με την οικογένειά του μετά το τέλος του αγώνα του, δείχνει το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσά τους.

Σήμερα, μια μέρα μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με το χάλκινο μετάλλιο στην τσέπη και αφότου ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης, ο πατέρας του, προχώρησε σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική ανάρτηση.

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Ειναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!! @gpomaski , @trener.szczepanski και Χρήστο Μελετογλου σας ευχαριστώ» έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Καραλής (@harryskaralis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164