Καλοκαιρινή «καταιγίδα» χωρισμών: Τα ζευγάρια που έδωσαν τέλος στον γάμο τους και επιβεβαίωσαν το διαζύγιό τους

Ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, και ξεκίνησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Αρκετά είναι τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz τα οποία επιβεβαίωσαν τις φήμες του διαζυγίου τους, ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας με τον άνθρωπό τους.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο πρώτος χωρισμός «βόμβα» ήρθε λίγο πριν το καλοκαίρι, όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, με μια λιτή δημόσια ανακοίνωση. 

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Λίγες εβδομάδες μετά και η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις με τον νέο της σύντροφο! Ο 38χρονος Μπρούνο Τσερέλα είναι ο μπασκετμπολίστας που μπήκε στη ζωή της και την έκανε να ερωτευτεί ξανά! Το νέο ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις πρώτες του κοινές διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Κατερίνα Τσάβαλου – Δημήτρης Στεργίου

Μετά από επτά χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, δεν είναι πλέον μαζί! Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο Δημαρχείο Φαλήρου, λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους, το 2018.

Ο Δημήτρης Στεργίου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια γάμου, η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος οδηγήθηκαν σε διαζύγιο. Μια απόφαση η οποία αιφνιδίασε στα media, αφού το κοινό είχε συνηθίσει να τους βλέπει μαζί στη ζωή, αλλά και στην τηλεόραση μέσα από τους ρόλους τους στο «Καφέ της Χαράς».

«Ναι έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE η Φωτεινή Ντεμίρη.

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς

Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια με μια «αθόρυβη» σχέση η οποία δεν έφτασε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει, μέχρι στιγμής, για τον χωρισμό τους.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, διανύει ένα καλοκαίρι ριζικών αλλαγών, αφού πριν από τον χωρισμό της, προηγήθηκε το τηλεοπτικό «διαζύγιο» με τον ANT1, με την ίδια να επιστρέφει από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ και στη νέα ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει με τον Άρη Πορτοσάλτε. 

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης

Σαν «βόμβα» έσκασε μέσα στον Αύγουστο η είδηση για το διαζύγιο της Μαρίας Κορινθίου από τον Γιάννη Αϊβάζη. Μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης, οι δύο ηθοποιοί επιβεβαίωσαν το τέλος του γάμου τους.

«17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη @yannisaivazis…Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνεται» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164