Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή δυο χρόνια μετά τον χωρισμό από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι φορές που τον βλέπουμε να μιλά δημόσια είναι ελάχιστες, ενώ ακόμα πιο σπάνιες είναι οι αναφορές στην προσωπική του ζωή. Η σχέση του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου τα προηγούμενα χρόνια, η οποία κράτησε 3,5 χρόνια, απασχόλησε αρκετά τα Μέσα. με τους δυο τους ωστόσο να κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους. Δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, δεν έχουμε ακούσει τίποτα για κάποια νέα γυναίκα στη ζωή του. 

Την αποκάλυψη για το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική του ζωή αλλά και για το τι είναι εκείνο που τον γοητεύει σε μια γυναίκα, έκανε ο ίδιος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

«Τρελό» σε φωνάζουν οι αθλητικοί Youtubers, από την άλλη εγώ βλέπω έναν πολύ σταθερό άνθρωπο. Είχες μια σχέση εννέα χρόνια και μετά έκανες άλλη μια που κράτησε 3,5. Έφτασες ποτέ κοντά στη δημιουργία οικογένειας;

Όταν κάνω μια σχέση, την κάνω με προοπτική να καταλήξει κάπου. Αλλιώς δεν κάνω σχέση, όπως δεν έχω κάνει τα δυο τελευταία χρόνια.

Δηλαδή μετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου έχεις μείνει μόνος σου;

Ακριβώς. Σε μένα τα πράγματα λειτούργησαν λίγο ανάποδα. Έκανα μια μεγάλη σχέση, μετά μια μικρότερη και τώρα είμαι μόνος μου. Είμαι τυχερός γιατί έκανα σχέσεις με καλά κορίτσια, ωραίες προσωπικότητες που με βοήθησαν να εξελιχθώ.

Δε φαντάζεσαι τον εαυτό σου παντρεμένο με παιδιά; Στην ηλικία σου πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη οικογένεια.

Αν με ρωτούσες στα 20-21 μου θα σου έλεγα, “τώρα άμεσα”. Τώρα, εδώ που μιλάμε, μου φαίνεται κάτι μακρινό. Όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο παράξενος, πιο απαιτητικός. Όταν είσαι μικρός δεν πολυσκέφτεσαι τα πράγματα, τώρα τα έχω πολύ δομημένα στο μυαλό μου. Το πιο σημαντικό στοιχείο για μένα στη γυναίκα είναι να έχει δυνατή προσωπικότητα.

Επειδή γνωρίζω την Ειρήνη, σίγουρα τη λες ισχυρή προσωπικότητα.

Ήταν πολύ δυναμική. Ισχύει. 

Μέχρι και σε videoclip της έχεις πρωταγωνιστήσει. Και αυτό, σύμφωνα με όσα είπες πριν, ήταν κάτι που το έκανες για εκείνη, όχι για σένα.

Όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση οφείλεις να δίνεις, να βοηθάς, θες να είναι χαρούμενη η σύντροφός σου. Και εκείνη θα έκανε το ίδιο για μένα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164