Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Περιπέτεια στην Τουρκία για την ηθοποιό – Τι συνέβη

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν οι διακοπές στο Μπόντρουμ της Τουρκίας για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η ηθοποιός που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ταξίδεψε πριν μερικές ημέρες στο Μπόντρουμ προκειμένου να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Όταν όμως χρειάστηκε το διαβατήριό της για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, ανακάλυψε ότι αυτό είχε κάνει… φτερά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω ενός στορι στον λογαριασμό της στο instagram, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την πτήση της και να αναγκαστεί να πάει οδικώς στη Σμύρνη για να επισκεφθεί το ελληνικό προξενείο προκειμένου να βγάλει κάποιο προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο.

«Στη Σμύρνη κατέληξα γιατί έχασα το διαβατήριό μου. Εξαϋλώθηκε. Έχασα την πτήση για Κωνσταντινούπολη και αναγκάστηκα να έρθω χθες οδικώς γιατί εδώ είναι το κοντινότερο ελληνικό προξενείο για να μπορέσω να βγάλω προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο» έγραψε στην ανάρτησή της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164