Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών τους διακοπών

Τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπά πολύ τόσο η Αναστασία Παντούση όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης. 

Οι δύο ηθοποιοί τα τελευταία χρόνια διατηρούν μια «αθόρυβη» σχέση, ωστόσο συχνά μοιράζονται μαζί στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους στο εξωτερικό, αλλά και αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Το φετινό καλοκαίρι οι δυο τους, αφού ολοκλήρωσαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα ταξίδι χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν τον προορισμό. Εκεί πέρασαν αρκετό καιρό, περνώντας ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Μάλιστα οι δυο τους δημοσίευσαν και αρκετά στιγμιότυπα στα social media από το ταξίδι τους αυτό που όπως φαίνεται έφτασε στο τέλος του.

«Υπάρχει ανταγωνισμός στα ζευγάρια που είναι στον ίδιο χώρο. Θα έλεγα ψέματα ότι δεν υπάρχει και είμαι ειλικρινής. Ο ανταγωνισμός δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό» ενώ αποκάλυψε ότι έχουν δεχτεί μία κοινή επαγγελματική πρόταση, την οποία αυτό το διάστημα τη σκέφτονται», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη» για τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Ιωάννα Παπαζήση.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164