Πέτρος Λαγούτης: «Μπορεί και να αισθάνθηκα κάποτε ότι δεν μπορώ άλλο, τώρα πια δεν το αφήνω»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στο Summer’s Cool και στην Κωνσταντίνα Μαύρου με αφορμή την περιοδεία της παράστασης, «Τέλειοι Ξένοι».

«Περάσαμε υπέροχα, δικαιώνομαι για την επιλογή του έργου και των συντελεστών», ανέφερε για την παράσταση ο Πέτρος Λαγούτης. 

Κάνοντας αναδρομή στην πορεία του και στις συνεργασίες του: «Φυσικά και έχουν υπάρξει περίοδοι που έχω κάνει εκπτώσεις στο δικό μου αισθητικό κομμάτι. Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει κάνει εκπτώσεις, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Έτσι κι εγώ. Μπορεί και να αισθάνθηκα κάποτε ότι δεν μπορώ άλλο αυτό τον χώρο αλλά τώρα πια δεν αφήνω αυτό το “ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα”, όχι», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το Deal και τον Γιώργο Θαναηλάκη ο οποίος αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού: «Μου φαίνεται εξαιρετική η επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη για την παρουσίαση του Deal. Δηλαδή δεν μπορούσα να την φανταστώ. Γιατί, ξέρεις, όταν περνάς από ένα δοκιμαστικό, θέλεις να την πάρεις τη δουλειά και μετά θέλεις να δεις ποιον πήραν. Όταν είδα όμως ποιον πήραν, λέω “μπράβο, καλά έκαναν”», είπε ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος πέρασε από δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164