Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν υπάρχει μέρος αγαπημένο και πιο ευτυχισμένο οπουδήποτε αλλού που δεν είναι μαζί σου»

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Αντιγόνη Κουλουκάκου. 

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και τα γιορτάζει στην αγκαλιά του γιου της. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν πέντε μήνες ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Ράικο. Εκ τότε, η ίδια έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τον πέντε μηνών γιο της περιγράφοντας το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της.

«Η αγκαλιά σου ο κόσμος μου όλος, VITA MIA! Φέτος τα γενέθλια μου μας βρίσκουν έτσι.. δεν θα μπορούσα να ζητήσω μεγαλύτερο δώρο από εσένα. Πέρυσι σε είχα στη κοιλιά μου κ φέτος στην αγκαλιά μου και ναι, γελάμε δυνατά! Ο Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει στην Αθήνα. Ξαφνικά παύει να υπάρχει μέρος αγαπημένο και πιο ευτυχισμένο οπουδήποτε αλλού που δεν είναι μαζί σου.

Το χαμόγελο και το γέλιο σου. Τα μάτια σου που λάμπουν από περιέργεια και οι πρώτοι σου ήχοι που ακούγονται ήδη σαν λέξεις #mammabear . Η αγαπημένη ευχή πλέον είναι να μου εύχονται να έχω την υγεία μου, να σε βλέπω, να σε χαίρομαι, να ζω να μεγαλώνεις. Κι εγώ με τη σειρά μου, εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς και αγαπάς. Η μανούλα σε λατρεύει, σε καμαρώνει και είναι στο πλευρό σου, πάντα.

Κάπου εδώ το social detox έκανε ένα break .. Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να αλλάζει γνώμη πιο εύκολα από παλιά, η ζωή έχει έναν άλλον ρυθμό πλέον, η ευτυχία είναι ένας παιδικός προτζέκτορας με νανούρισμα και αστεράκια που λαμπυρίζουν στο ταβάνι. Ένας καινούριος κόσμος .. ο ίδιος είναι, απλά μέσα απτά μάτια σου κάθε μέρα είναι και ένας καινούριος όμορφος κόσμος. Το La Vita è Bella τώρα πλέον έχει πραγματικό νόημα.

Περίεργο καλοκαίρι.. φωτιές όπως ποτέ άλλοτε, κόσμος σε απόγνωση και κόσμος στο καλοκαίρι του με όλη τη σημασία της λέξης, ελληνικό νησί ήλιος και μπάνια όλη μέρα. Πολλοί το λένε ζωή.. το δυστυχώς και το ευτυχώς πάνε πάντα παρέα. Ανάμεικτα συναισθήματα είχα, δε σας το κρύβω, αλλά δεν θέλω οι ενοχές να επισκιάσουν την ευτυχία μου. Η ζωή όντως είναι φτιαγμένη από χαρές και λύπες και όσο μεγαλώνουμε και οι λύπες των άλλων γίνονται λίγο περισσότερο δικές μας όπως κ οι χαρές γιγαντώνονται.

Και τι ενδιαφέρει τον κόσμο που εγώ έχω γενέθλια κι ένα μωρό..?! Δεν έχω απάντηση γι΄ αυτό. Για εμένα πάντα η χαρά του άλλου έδινε μια διπλή χαρά και μια ελπίδα να εστιάζω στα όμορφα και θετικά της ζωής και να παίρνω δύναμη. Οι άνθρωποι είμαστε μια αλυσίδα σε αυτό τον κόσμο.. απλώς ο καθένας επιλέγει που θέλει να ανήκει. Όλοι όμως -ανεξαρτήτως- επηρεαζόμαστε και επηρεάζουμε ο ένας τη ζωή του άλλου. Να έχετε ένα υπέροχο Δεκαπενταύγουστο με ότι σας δίνει χαρά ευτυχία γέλιο αγάπη και υγεία» έγραψε στην ανάρτησή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164