Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι του

Το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στην περιοχή του Βαρνάβα είναι ένα από εκείνα που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες στην Αττική.

Πρόκειται για ένα σπίτι στο οποίο ο γνωστός καλλιτέχνης περνούσε αρκετό χρόνο, φρόντιζε τη φύση και τα ζώα. ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν σημαντικά προσωπικά του αντικείμενα και έργα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε επικοινωνία με το TLIFE. (διάβασε εδώ όλα όσα μας είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης)

Σήμερα 16/8, λίγα μόλις 24ωρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας όσους προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα είναι “ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου όλοι” ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός. Γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ, γιατί η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε όχι για την πάρτη μας θα πολεμήσουμε για όλους για το καλό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Zouganelis (@weznyx_0kn1rtlc)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164