Νόνη Δούνια – Κυριάκος Μουρατίδης: Αποχαιρέτησαν την κόρη τους που έφυγε στο εξωτερικό – Φωτογραφίες

Το τέλος των φετινών καλοκαιρινών διακοπών στις Σπέτσες για τη Νόνη Δούνια, συνέπεσε με μια νέα αρχή, την αρχή της νέας ζωής της κόρης της Ρίας.

Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης αφού πέρασαν μερικές ημέρες με τα παιδιά τους στις Σπέτσες, χθες 16/8 αποχαιρέτησαν την 18χρονη κόρη τους Ρία, η οποία αποφάσισε να πάει στη Νέα Υόρκη για σπουδές.

Η Νόνη Δούνια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους διακοπές, αλλά και από τις τελευταίες τους στιγμές στο αεροδρόμιο.

«Επίλογος καλοκαιριού αλλά και μίας ολόκληρης διαδρομής για την μοναδική μου κόρη @riamouratidii Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής της μόλις ξεκινά και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν τόσο για την ίδια και άλλο τόσο για εμένα. Τι να πω για αυτές τις στιγμές αλήθεια; Νιώθω απλά ευλογημένη για την οικογένεια μου, είναι ότι πολυτιμότερο έχω, μηδενίζει οτιδήποτε αρνητικό ή δυσάρεστο παρουσιάζεται στο δρόμο μου , με θωρακίζει, με γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, και ατελείωτες συγκινήσεις. Ταξιδεύω μαζί σου Ριάρα μου» έγραψε σε ανάρτησή της η Νόνη Δούνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia)

Να θυμίσουμε πως η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης είναι παντρεμένη από την 1η Ιουλίου του 2004 και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 19χρονο Στάθη και τη 18χρονη Ρία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164