Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση από τις διακοπές της και το σχόλιο του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την αποκάλυψη για τη σχέση τους

Ένα άκρως ξέγνοιαστο καλοκαίρι περνάει και φέτος η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές είτε με τους φίλους της είτε με την οικογένειά της σε διάφορα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου. Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου, ενώ όπως φαίνεται η νεαρή κοπέλα και ο επιχειρηματίας έκαναν μαζί διακοπές σε Σίφνο και Παξούς.

Παρά το γεγονός ότι η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν έχουν επιβεβαιώσει αν υπάρχει κάτι τρυφερό μεταξύ τους, η 20χρονη δημοσίευσε μια ανάρτηση στα social media από τις καλοκαιρινές στιγμές των διακοπών της.

Σε αυτή, ο 37χρονος επιχειρηματίας δεν δίστασε να κάνει σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες της κάποια emojis, όπως καρδούλα και φωτιά…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164