Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκαθαρίζει για την «λίστα γάμου» του με τον Tyler – Τα αισχρά σχόλια και η μακροσκελής ανάρτηση

Αντίστροφα μετρούν πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγος του Τάιλερ Μακμπέθ για τον γάμο τους στην Κρήτη, ο οποίος θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Χανίων.

Το πάρτι για τον γάμο τους θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται και στο προσκλητήριο.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του έχουν ρυθμίσει και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους.

Πιο συγκεκριμένα, για τους καλεσμένους από το εξωτερικό έχουν ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου Στέφανος Κασσελάκης και Tyler να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο.

Ειδικότερα στην σελίδα honeyfund.com και οι συγγενείς και φίλοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να έχει αποκτήσει διαστάσεις στα social media.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του αναφέρει τους λόγους που επέλεξαν αυτή την πλατφόρμα, ενώ δημοσιεύει και υβριστικά σχόλια που άφησαν κάποιοι κάτω από τη λίστα γάμου.

«Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί» εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτησή του στο Twitter/X:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164