Δημήτρης Σταρόβας: Επιστρέφει στο θέατρο μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδι φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πριν μερικούς μήνες είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Πιο συγκεκριμένα στα μέσα του περασμένου Μαϊου, ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για δυο εβδομάδες.

Κατά την έξοδό του μάλιστα από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας είχε συγκινήσει τους πάντες με την ευγένειά του παρά το γεγονός πως δεν μπορούσε να μιλήσει και φαινόταν φανερά καταβεβλημένος. Στα μέσα Ιουνίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media στο οποίο μίλαγε με δυσκολία χωρίς όμως να χάνει το χιούμορ του, δείχνοντας πως η υγεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και με τον ίδιο να μη το βάζει στιγμή κάτω, ενώ σημαντικό ρόλο στην ανάρρωσή του έπαιξε και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Πλέον, ο Δημήτρης Σταρόβας φαίνεται πως είναι αρκετά καλύτερα αφού πρόσφατα έκανε και την πρώτη του βραδινή έξοδο, όταν βρέθηκε στα γενέθλια της Σάντρας Βουτσά.

Ο Σεπτέμβριος μάλιστα, φαίνεται πως θα τον βρει στο θεατρικό σανίδι αφού με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Οι «Άγαμοι Θύται» είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην οποία ο Δημήτρης Σταρόβας έχει αφήσει το δικό του στίγμα, και αν μπει κανείς στη σελίδα εισιτηρίων στην οποία αναφέρονται οι ηθοποιοί της, θα δει κανονικά το όνομά του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164