Αλέν Ντελόν: Η διαθήκη του σταρ του σινεμά και η άγρια κόντρα των κληρονόμων για την αμύθητη περιουσία του

Ο εκθαμβωτικός σταρ της μεγάλης οθόνης Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18.08.2024) σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας το ανεξίτηλο του στίγμα του στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Όπως είναι επόμενο, ο ηθοποιός συγκέντρωσε μια περιουσία πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο πέρασμα των δεκαετιών.

Πέρα από ακίνητα και έργα τέχνης, η περιουσία του Αλέν Ντελόν περιλαμβάνει φυσικά τα δικαιώματα από τις ταινίες του, αλλά και τα προϊόντα με την επωνυμία του από ρούχα μέχρι γυαλιά, αρώματα, τσάντες κ.τ.λ.

Η τεράστια περιουσία του παντοτινού γόη του σινεμά περνά στα τρία του παιδιά, Άντονι, Ανούσκα και Αλέν – Φαμπιάν.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν γαλλικά ΜΜΕ, ο κίνδυνος να επανέλθει στο προσκήνιο η άγρια κόντρα μεταξύ των κληρονόμων του είναι περισσότερο ορατός από ποτέ άλλοτε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Monde», τους τελευταίους μήνες η διαμάχη αυτή με «πρωταγωνιστές» τα τρία παιδιά του Αλέν Ντελόν, τον μικρότερο γιο του Αλέν – Φαμπιάν, τη μοναχοκόρη του Ανούσκα και τον μεγαλύτερο γιο του, Άντονι, κορυφώθηκε.

Μια περιουσία αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αφού πέρα από ακίνητα και έργα τέχνης, περιλαμβάνει και τα δικαιώματα από τις ταινίες του Αλέν Ντελόν, και τα προϊόντα με την επωνυμία του,

Μια άνιση ομολογουμένως μοιρασιά, που ο Ντελόν δεν απέκρυψε ποτέ από τους γιους του. Τώρα, που πέθανε ο πατέρας τους, όλα δείχνουν ότι η διαμάχη των τριών απογόνων του θα ξεσπάσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164