Ο Τιμωρός – Μελέτης Γεωργιάδης: «Το δεξί χέρι του Λεωνίδα Κομνηνού, έχει τραβήξει τη σκανδάλη και έχει κουκουλώσει σκάνδαλα»

Ο πατέρας της Έλλης (Μαρίνα Καλογήρου), αυτός ο οποίος κάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά για την οικογένεια των Κομνηνών στον «Τιμωρό», τη νέα σειρά του Alpha είναι ο Αντώνης Γαλανός, ο κατά κόσμον Μελέτης Γεωργιάδης.

«Είμαι ο Αντώνης Γαλανός ή αλλιώς το δεξί χέρι ενός μεγάλου επιχειρηματία, του Λεωνίδα Κομνηνού (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Ένα χέρι που φροντίζει τους δικούς του. Ένα χέρι που κινεί τα νήματα και κρύβει άσσους στο μανίκι. Ένα χέρι που έχει τραβήξει σκανδάλη και έχει κουκουλώσει σκάνδαλα. Ένα χέρι που, μερικές φορές, είναι δύσκολο να το ελέγξω ακόμα κι εγώ ο ίδιος…» αναφέρει ο Μελέτης Γεωργιάδης για τη σχέση του Αντώνη, του ήρωα που υποδύεται στον Τιμωρό, με τον Λεωνίδα Κομνηνό.

Για τη σχέση του Αντώνη με την οικογένειά του ο Μελέτης Γεωργιάδης υπογραμμίζει: «Η οικογένεια είναι ιερή για μένα. Θα έκανα τα πάντα για τη γυναίκα και την κόρη μου. Όταν είμαι στο σπίτι. Γιατί όταν είμαι στη δουλειά, οικογένεια μου είναι ο Λεωνίδας Κομνηνός. Και για εκείνον δεν θα έκανα τα πάντα. Έχω κάνει ήδη τα πάντα… Και δεν έχω αφήσει ποτέ ίχνη… Έτσι νομίζω τουλάχιστον!».

Ο ήρωας της νέας σειράς του Alpha, ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο Αλέξη Κομνηνό (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του Λεωνίδα Κομνηνό (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι υπεύθυνοι που καταστράφηκε η ζωή του. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Το σενάριο του «Τιμωρού» είναι του Γιώργου Κόκουβα, οι πλοκές των Μαίρης Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλου και η σκηνοθεσία του Μιχάλη Κωνσταντάτου. Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α. Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.

 

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!

Έρχεται στον Alpha

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164