Ταμπού: Το νέο καταιγιστικό τρέιλερ της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου

Σε κάθε πόλη, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε παρέα κρύβονται μυστικά! Στο καταιγιστικό δεύτερο τρέιλερ της νέας σειράς του, «Ταμπού», το αστυνομικό μυστήριο και το σασπένς κυριαρχούν.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας παραγωγής του . Απαγορευμένοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη και ένοχα μυστικά συνθέτουν το παζλ της σειράς «Ταμπού». Μια ξεχωριστή πρόταση μυθοπλασίας σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τη νέα σεζόν.

Το δεύτερο τρέιλερ συστήνει στον τηλεθεατή τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας σειράς του . Η πόλη των Ιωαννίνων συνθέτει τον πολύχρωμο, ατμοσφαιρικό καμβά πάνω στον οποίο θα ξεδιπλωθεί η ιστορία του «Ταμπού». Μια σειρά από φόνους έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και τις ζωές της οικογένειας Καρτάλη.

Μπορεί ο παθιασμένος έρωτας να νικήσει τα κοινωνικά πρέπει; Μπορεί ένα αποκρουστικό έγκλημα του παρελθόντος να δικαιολογήσει μια δολοφονία; Πόσο καιρό θα μείνουν θαμμένες οι πιο σκοτεινές αμαρτίες των ηρώων; Στο «Ταμπού», ο τηλεθεατής καλείται να αναζητήσει την αλήθεια πίσω από τη συχνά παραπλανητική, πρώτη εικόνα των πραγμάτων.

Οι απαντήσεις θα αναδυθούν στην επιφάνεια στο νέο πρόγραμμα του!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164