Μαριάντα Πιερίδη: «Πολύς κόσμος με ρώταγε γιατί δεν προσπαθώ να κρατήσω τον γάμο μου»

Με αφορμή το τσουνάμι διαζυγίων που βλέπουμε να υπάρχει τους τελευταίους μήνες, ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Λάγιος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 19/8 στην εκπομπή Summer’s Cool για τους λόγους που οδηγούν τα ζευγάρια στον χωρισμό.

Η Μαριάντα Πιερίδη που μέσα στο 2024 πήρε διαζύγιο από τον επί επτά χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση πάνω στη συζήτησή τους, αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που την περίοδο του διαζυγίου προσπαθούσαν να την αποτρέψουν από την απόφασή της να χωρίσει.

«Ένας ειδικός μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για τα διαζύγια. Εγώ μόνο εκ πείρας θα μπορούσα να μιλήσω, ενώ εσύ, Γιώργο μου, θα το πάρεις από την επιστημονική πλευρά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, δίνοντας πάσα στον καλεσμένο της να τοποθετηθεί για το θέμα των διαζυγίων.

«Να μην παλέψεις; Να μην προσπαθήσεις να κρατήσεις τη σχέση, τον γάμο σου; Εμένα πολύς κόσμος μου έλεγε: γιατί δεν προσπαθείς να κρατήσεις τον γάμο σου, δεν δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία;», ανέφερε σε άλλο σημείο της συζήτησης η τραγουδίστρια.

«Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις συναισθηματικές και τις ερωτικές ανάγκες του, θα του έλεγα: αγάπη μου, κλείσε την πόρτα, κλείσε τα παράθυρα κι έλα να σου δείξω», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη, όταν τέθηκε το ζήτημα της απιστίας σε ένα ζευγάρι λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164