Τάσος Ιορδανίδης: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα του – «Τον έχασα σε μια περίεργη φάση, τον βλέπω στον ύπνο μου»

Για την ξαφνική απώλεια του πατέρα τον οποίο έχασε λίγες ημέρες αφότου γεννήθηκε ο γιος του, μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου. 

«Ο πόνος, ο οποίος είναι ένα προϊόν της απώλειας, είναι κάτι που σε ξεπερνάει. Δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις εκείνη τη στιγμή, γιατί στο τέλος δεν το ζεις. Πάντα πονάει και θα πονάει», αναφέρει ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εγώ, ας πούμε, έχω χάσει τον πατέρα μου και σε περίεργη φάση. Μου έχει μείνει ένα «γαμώτο». Δηλαδή γεννήθηκε ο γιος μου και ύστερα από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, ξαφνικά. Και μερικές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου να έχει τον Θάνο και τη Νάγια, να τους πηγαίνει βόλτες – τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα τους πήγαινε», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Αυτή είναι μία εικόνα που θα ήθελα να την έχω στ’ αλήθεια. Μια εμπειρία ζωής που θα ήθελα να την έχω επιβεβαιώσει και με τα δικά μου παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν και πλούτος για εκείνα, γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος», εξομολογείται ο Τάσος Ιορδανίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164