Ιλάειρα Ζήση: «Λυπηρό να εκθέτεις το μωρό τόσο πολύ για τα likes» – Η απάντησή της στα αρνητικά μηνύματα

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις αρχές Ιουλίου και από τότε ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα της κόρης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχονται για την έκθεση του μωρού στα social media, είναι και αυτό μιας γυναίκας, η οποία έστειλε προσωπικό μήνυμα στην Ιλάειρα Ζήση ότι είναι λυπηρό να εκθέτουν το παιδί τους σε τόσο μεγάλο βαθμό, για τα likes.

«Ευχαριστούμε για την ευχή. Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί πάντα. Λυπηρό είναι να είστε μεγάλη γυναίκα και αντί να έχετε δημιουργήσει μια όμορφη ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη είστε μέσα στο Instagram και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η έκθεση δίνει χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία στον κόσμο;

Σήμερα έλαβα χιλιάδες μηνύματα που μου έλεγαν ότι έφτιαξε η μέρα τους που είδαν αυτό το μουτράκι και γέμισε η ψυχή τους χαρά και αγάπη, πρέπει να είναι άγνωστα συναισθήματα για σας για αυτό και αυτό το σχόλιο. Αυτό είναι λυπηρό καληνύχτα σας» απάντησε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο ίδιο μήνυμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164