Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Ξανά μαζί 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους – Πού θα συνεργαστούν

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, από τον οποίο προέκυψε η μονάκριβη κόρη τους, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» και παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους, Αφροδίτη.

Μετά από δύο χρόνια, ωστόσο Παπούλια και Λιάντος αποφάσισαν να χωρίσουν. Κατάφεραν να διατηρήσουν φιλική σχέση και μέχρι σήμερα τους ενώνει ο αλληλοσεβασμός.

Μάλιστα, οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται ξανά στη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη με τίτλο “Buzzheart” που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβρη του 2024.

Στην ταινία, ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Όταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της. Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164