Δανάη Μπάρκα: Η προσωπική εξομολόγηση – «Έχω έρθει χαρούμενη, στεναχωρημένη, απογοητευμένη, αγχωμένη, χωρισμένη»

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, το ησυχαστήριο της, το οποίο δεν είναι άλλο από την Σέριφο.

Η παρουσιάστρια του Mega λατρεύει τις Κυκλάδες, ωστόσο η Σέριφος της έχει κλέψει την καρδιά, για αυτό και την επισκέπτεται κάθε Αύγουστο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το αγαπημένο της νησί, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Αύγουστος μου. Κάθε Αύγουστο από το 2008 είμαι εδώ. Δεν ξέρω γιατί. Σαν κάτι να με τραβάει σ’ αυτό τον τόπο. Έχω έρθει μόνη μου, έχω έρθει με τις φίλες μου, με τη μαμά μου και τους φίλους της, με συνεργάτες, με τα σκυλιά μου, με όποια παρέα προκύπτει, όμως πάντα εδώ. Έχω έρθει χαρούμενη, στεναχωρημένη, απογοητευμένη, αγχωμένη, χωρισμένη, μελαγχολική έχω έρθει σε όλες τις καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια όμως εδώ όλα τα αρνητικά ελαχιστοποιούνται & τα θετικά πολλαπλασιάζονται.

Έχω κάτσει 1,5 μήνα έχω κάτσει 5 μέρες. Δεν με νοιάζει η διάρκεια, με νοιάζει το «εδώ». Είναι ένας απ’ τους δεσμούς που έχω δημιουργήσει απ’ τα εφηβικά μου χρόνια και με κρατάει πάντα συνδεδεμένη με την ξεγνοιασιά μου, με την παιδικότητα μου, με τους ανθρώπους μου, με τον διακόπτη που κατεβαίνει. Είναι ίσως το ξυπόλητο περπάτημα και οι χοροί στο yacht, είναι η ενέργεια, είναι οι θάλασσες και οι άνθρωποι.

Είναι αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη αλλά με τους ανθρώπους το φοβόμαστε ενώ με τους τόπους όχι…είναι το «δέσιμο» και το «για πάντα». Σεριφούλα μου. σ’ αγαπώ» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164