Έξαλλος ο Snik στη Σκιάθο: «Ντροπή τους, να ερχόμαστε εδώ να δώσουμε τα λεφτά μας και να φέρονται έτσι»

Στη Σκιάθο βρέθηκε ο Snik και μέσα από ένα βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των ιθυνόντων στα water sports στην παραλία Βρωμόλιμνος.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός τράπερ υποστηρίζει ότι συμπεριφορά των υπαλλήλων στην επιχείρηση Βρωμόλιμνος που επισκέφθηκε, ήταν ανάρμοστη και ανάγωγη, με τον υπεύθυνο να μην δείχνει ενδιαφέρον να εξυπηρετήσει.

«Water Sport εδώ στην Βρωμολίμνη, Σκιάθο. Τρώει σάντουιτς ο τύπος, εξήντα ευρώ το δεκάλεπτο λέει φίλε, και θα πας μέχρι εδώ λίγο πιο κάτω. Ανάγωγοι τέρμα, ντροπή τους, να ερχόμαστε εδώ να δώσουμε τα λέφτά μας, και να φέρονται έτσι. Δεν θέλουν λεφτά μάλλον, έχουν βγάλει αρκετά. Τέλος πάντων, Βρωμόλιμνη εδώ, Water Sports, από εμένα μηδέν στα δέκα. Δεν ξαναπάταγα ούτε πολλά λεφτά να μου δίνανε» ακούγεται να λέει ο Snik.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης κάνουν λόγο για δυσφήμηση από πλευράς του τράπερ επειδή δεν έλαβε την προσοχή που ο ίδιος περίμενε λόγω της αναγνωρισιμότητάς του. «Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ και σκάφη προς ενοικίαση από το 1979 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού» ανέφεραν χαρακτηριστικά στον ιστότοπο τα μέλη της επιχείρησης.

Δες το βίντεο παρακάτω:

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164