Μαίρη Βυτινάρος: «Από το πρακτορείο μου με έπαιρναν κάθε μέρα τηλέφωνο για να δουν τι έφαγα, με πίεζαν να χάσω πόντους»

Τη Μαίρη Βυτινάρος, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM στο οποίο συμμετείχε ως κριτής, συνάντησε ο Ισίδωρος Φίκαρης με την κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool.

«Προς το παρόν βρίσκομαι μόνιμα στην Ελλάδα. Η πρώτη ερώτηση που δέχομαι από τη γιαγιά μου είναι αν βρήκα γαμπρό στην Ελλάδα…» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Βυτινάρος και στη συνέχεια μίλησε για την πίεση που της ασκούσε ένα πρακτορείο μοντέλων προκειμένου να χάσει κιλά.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν στη μόδα ήταν το πάρα πολύ αδύνατο σώμα, οπότε άκουσα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, που είναι πολύ γιατί είμαι και πολύ ψηλή. Να χάσω, να χάσω. Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα και με ρωτούσαν τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο για 8 ώρες. Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς» είπε η Μαίρη Βυτινάρος.

«Είχα αποκτήσει ένα θέμα με το δέρμα μου. Κάποιος χρησιμοποίησε πάνω μου ένα πινέλο που είχε κάποια μικρόβια και μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να το ξεπεράσω, ήταν δύσκολο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο το μοντέλο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164