Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχώρησε από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου – Οριστική η ρήξη στη σχέση τους;

Οι φήμες για ρήξη στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου υπήρχαν εδώ και καιρό. Ωστόσο πλέον το γυαλί ανάμεσά τους έχει ραγίζει εντελώς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει αποχωρήσει από την ομάδα της μέχρι πρότινος μάνατζερ της και στενής της φίλης.

Οι δυο γυναίκες συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια και η σχέση τους είχε γίνει οικογενειακή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου ήταν αχώριστες με το μοντέλο μάλιστα να αποκαλεί πολλές φορές την μάνατζερ μοντέλων «μαμά». Ταξίδια, έξοδοι σε νυχτερινά μαγαζιά, διακοπές, ήταν μόνο μερικά από τα πράγματα που έκαναν οι δυο τους.

Τους τελευταίους ωστόσο αρκετούς μήνες έπαψαν να εμφανίζονται μαζί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να αποφασίζει μόνη της για τα επαγγελματικά της, ενώ παλαιότερα η Έλενα Χριστοπούλου είχε πολύ ισχυρό ρόλο στις διαπραγματεύσεις του μοντέλου. Οι ψίθυροι πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους άρχισαν να φουντώνουν περισσότερο όταν το φετινό καλοκαίρι το πέρασαν χωριστά σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκεπτόταν το σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου στα Κουφονήσια.

Η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου έρχεται να επιβεβαιώσει τη ρήξη στη σχέση τους.

Αν μπει κανείς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας της Έλενας Χριστοπούλου και δει όλα τα μοντέλα που απαρτίζουν την ομάδα της εύκολα θα διαπιστώσει πως η Ηλιάνα Παπαπαγεωργίου δεν υπάρχει πουθενά, ενώ και το μοντέλο που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε στο βιογραφικό της στο Instagram ως μέσω επικοινωνίας το mail της εταιρείας, πλέον αυτό δεν υπάρχει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164