Οι φθινοπωρινές τάσεις στα κουρέματα: Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις μία τουλάχιστον που σου ταιριάζει απόλυτα

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, τουλάχιστον τυπικά. Εσύ βρίσκεσαι ήδη στο γραφείο και κοιτάς κρυφά στο κινητό σου τις φωτογραφίες από το νησί. Και σε αυτό το σημείο θέλω να σου υπενθυμίσω ότι έρχεται η νέα σεζόν και θα χρειαστεί να ανανεωθείς. Θα σου φτιάξει τη διάθεση, πίστεψε με. Κι αν με ρωτάς από που πρέπει να ξεκινήσεις θεωρώ την απάντηση αυτονόητη: Από τον κομμωτή φυσικά. 

Ένα κούρεμα το χρειάζεσαι. ταλαιπώρησες αρκετά τα μαλλιά σου τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα όμως, σε μερικές εβδομάδες θα αλλάξει το total look σου, από το ντύσιμο μέχρι το μακιγιάζ και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι ήσυχη τουλάχιστον όσον αφορά στα μαλλιά. 

Οι hair experts έχουν ήδη καταλήξει στις τάσεις. Celebrities και it girls τις έχουν ήδη υιοθετήσει και στη συνέχεια θα δεις τις ωραιότερες. Μία τουλάχιστον είναι τέλεια για εσένα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

French Bob: Ε ναι. Είναι το μεγαλύτερο trend των τελευταίων χρόνων και η Lily Collins, η αγαπημένη μας “Emily in Paris” τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της στο πιο σοφιστικέ και γοητευτικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Lob μεν αλλά με mob wife διάθεση: Είναι το κούρεμα που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες και θυμίζει πολύ το iconic της Michelle Pfeiffer στον “Σημαδεμένο”. H Khloe Kardashian το τόλμησε, με χωρίστρα στη μέση, άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και απόλυτα 70’s. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Cowgirl cut: Έκανε την εμφάνιση του στις αρχές του καλοκαιριού και συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις μεν τα μαλλιά σου αλλά όχι να τα κόψεις πολύ. Οι ασυμμετρίες και οι μακριές φράντζες χαρίζουν ένα ανεπιτήδευτο και sexy look που λατρεύουν οι celebrities με πρώτη στη σειρά την Suki Waterhouse. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophia woodward (@thesophiawoodward)

Pixie: Γνωρίζω ότι στην σκέψη και μόνο κάποιες θέλετε να φύγετε τρέχοντας από το κομμωτήριο. Οι hairstylists όμως σου προτείνουν να το σκεφτείς. Το pixie δεν έχει μία μόνο εκδοχή. Μπορεί να αποκτήσει έξτρα όγκο στην κορυφή, τα πλαϊνά ή ακόμη και το πίσω μέρος των μαλλιών. Να συνδυαστεί με μια μακριά φράντζα ή ακόμη και αφέλειες. Τολμηρό μεν, stylish και ξεχωριστό δε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daisy Edgar-Jones (@daisyedgarjones)

Curtain Bangs: Κι αν πάλι δεν θέλεις να πειράξεις ούτε έναν πόντο από το μήκος οι curtain bangs είναι η λεπτομέρεια που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164