Γιάννης Στάνκογλου – Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρουν όπως δε τους έχουμε ξαναδεί για τις ανάγκες της νέας σειράς που θα πρωταγωνιστούν

Τις δυνάμεις τους πρόκειται να ενώσουν ο Γιάννης Στανκογλου και η Εβελίνα Παπούλια τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς θα συμμετέχουν στην σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5».

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δυο ηθοποιοί χρειάστηκε να μεταμορφωθούν για τις ανάγκες των ρόλων τους.

Ένα μπαρ στην Αρχελάου 5 θα αναστατώσει την ήρεμη καθημερινότητα μιας γειτονιάς. Η νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, που έρχεται από τον Σεπτέμβρη, θα μας παρουσιάσει μια παρέα από ανθρώπους που θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μεγάλους έρωτες, δυνατές φιλίες και απρόσμενες προδοσίες.

Στο κέντρο όλων, ένα μπαρ που θα γίνει ο τόπος συνάντησης και ανατροπής, αλλά και ο στόχος πολλών. Οι ζωές όλων θα αλλάξουν για πάντα.

Για τις ανάγκες της σειράς οι δυο ηθοποιοί έγιναν πραγματικά αγνώριστοι όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Εκτός από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Εβελίνα Παπούλια, στη σειρά παίζουν ο: Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164