Αλέν Ντελόν: Παγκόσμια ατακραυγή με την επιθυμία του να θανατωθεί ο σκύλος του «Λούμπο» και να ταφούν αγκαλιά

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά την αποκάλυψη της επιθυμία του Αλέν Ντελόν. Ο γόης του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως έγινε γνωστό, ζητούσε από την οικογένειά του να θανατώσει τον σκύλο του «Λούμπο» και να τον θάψουν μαζί του.

Αν και ήταν η τελευταία επιθυμία του διάσημου ηθοποιού Αλέν Ντελόν που πέθανε σε ηλικία 88 χρόνων την Κυριακή, η οικογένειά του αποφάσισε να μην υπακούσει σε αυτή και να μη θανατώσει τον σκύλο του μετά την κατακραυγή των ακτιβιστών.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν χθες, όταν αποκαλύφθηκε πως ο πασίγνωστος ηθοποιός ήθελε να «κοιμηθεί» για πάντα με το 10χρονο βελγικό μαλινουά του και να ταφεί στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Ντουσί.

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, στο άκουσμα της είδησης εξαγριώθηκαν και προσπάθησαν να βρουν στον Λούμπο ένα νέο σπίτι.
Τότε η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε πως ο υγιής σκύλος είναι μέρος της οικογένειάς τους και θα ζήσει μαζί τους.

Η αγάπη που είχε στα σκυλιά του ο Αλέν Ντελόν είναι γνωστή, μάλιστα, το 1970 αγόρασε ένα παρεκκλήσι σε ένα νεκροταφείο στο χωριό La Brûlerie για να αποθηκεύσει εκεί τα λείψανα των 35 σκύλων του.

Ο γνωστός ηθοποιός θεωρούσε τα σκυλιά του ως «παιδιά» του. Αυτό απέδειξε και η ανακοίνωση των τριών παιδιών του για τον θάνατο του πατέρα τους.

«Ο Αλέν Φαμπιέν, η Ανούσκα, ο Άντονι, καθώς και ο Λούμπο, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.

Η κηδείσ του Γάλλου ηθοποιού πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο το Σάββατο στο παρεκκλήσι όπου έχει θάψει και τα αγαπημένα του σκυλιά.

Η τελετή θα γίνει χωρίς την παρουσία του κόσμου αν και από σήμερα πλήθος θαυμαστών καταφτάνουν στο κτήμα του για να του αφήσουν λουλούδια και να του γράψουν στο βιβλίο των συλλυπητηρίων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164