Οι ωραιότερες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για την σεζόν AW25-26

Έχεις κλείσει ήδη το ραντεβού σου με τον κομμωτή και είσαι αποφασισμένη να αλλάξεις το χρώμα στα μαλλιά. Προηγουμένως όμως θα χρειαστεί να δεις τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024/2025. Είτε θέλεις να κάνεις μια δραματική αλλαγή, είτε μια πιο διακριτική οι haircolorists έχουν την απάντηση. 

Από το Ruby Wine της Dua Lipa μέχρι to Baked Peach της Jessica Chastain ή το εμβληματικό πλέον platinum της Kim Kardashian. Στη συνέχεια θα δεις τα 6 haircolor trends που προτείνουν οι experts και έχουν ήδη αποκτήσει οι celebrities. Εσύ, μαζί πάντα με τον κομμωτή σου, θα επιλέξετε εκείνο που θα σε κολακεύει. 

@dualipa

Ruby Wine: Το κόκκινο κρασί έχει την πιο γοητευτική απόχρωση που θυμίζει το πολύτιμο ρουμπίνι. Η Dua Lipa παραμένει σταθερή στη συγκεκριμένη απόχρωση εδώ και καιρό και οι haircolorists την λατρεύουν και την προτείνουν. Είναι ιδανική τόσο για το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι ότι θέλει μεγάλη προσοχή μιας και ξεθωριάζει εύκολα. Για να παραμείνει ζωηρό το χρώμα θα πρέπει να ενυδατώνεις σωστά τα μαλλιά σου και να μην τα ταλαιπωρείς με συχνή χρήση συσκευών θερμότητας. 

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Beachy Brunette: Πρόκειται για το καστανό χρώμα που έχει ξανοίξει από τον ήλιο. Κατάλληλο για εσένα που θέλεις μια καλοκαιρινή πινελιά στο beauty look σου, μέσα στο χειμώνα. Η βάση έχει μια ανοιχτή, καστανή απόχρωση και φωτίζεται φυσικά με buttery blonde highlights.
 
 
 
Dark Chocolate: Είναι η μεγαλύτερη τάση της νέας σεζόν. Κλασικό, σοφιστικέ και πλούσιο σκούρο, καστανό χρώμα που θυμίζει την μαύρη σοκολάτα. Το “κλειδί” σύμφωνα με τους experts είναι να κρατηθεί η ισορροπία ανάμεσα στο θερμό και τον ψυχρό τόνο.  
 
 
Platinum: Είναι αναμφισβήτητα μια εντυπωσιακή απόχρωση του ξανθού κατάλληλη μόνο για τις τολμηρές. Είναι ένα look που χρειάζεται συχνή συντήρηση αν και η Kim Kardashian προτείνει να μην αγχώνεσαι όταν η ρίζα κάνει την εμφάνιση της. 
 
 
Baked Peach: Μια ρομαντική και ξεκάθαρα φθινοπωρινή απόχρωση. Θυμίζει τα φύλλα που πέφτουν και είναι ιδανικό look για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Εσύ επιλέγεις τον τόνο μιας και το “baked peach” κινείται ανάμεσα στο strawberry blonde και το ginger. 
 
 
Butterscotch Blonde: Έχει το χρώμα της καραμέλας βουτύρου και είναι ένα από τα αγαπημένα looks των haircolorist. Συνδυάζει τους χρυσούς με τους caramel τόνους και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες μιας και θεωρείται ευέλικτο. Ανάλογα με την επιδερμίδα σου ο expert επιλέγει ποιος τόνος θα επικρατήσει. 
 
 
 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164