Ήβη Αδάμου: Περιγράφει πώς είναι η καθημερινότητά της στην Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους, Ανατολή

Για την απόφασή της να ζήσει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους, Ανατολή καθώς και για την καθημερινότητά τους εκεί, μίλησε η Ήβη Αδάμου στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννου.

«Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να ζεις στην Αλεξανδρούπολη, όταν η δουλειά σου είναι στην Αθήνα, αλλά με σωστή οργάνωση και κατανόηση από τους ανθρώπους σου όλα γίνονται.

Μπορεί να δυσκολεύομαι γενικά και να ταξιδεύω πολύ αλλά αξίζει τον κόπο» ανέφερε αρχικά.

Περίγραψέ μας μία τυπική σου μέρα στην Αλεξανδρούπολη.

Ξυπνάω κάθε πρωί, φτιάχνω καφεδάκι και ετοιμάζομαι. Ξυπνάω τη μικρή μου και την ετοιμάζω για το σχολείο. Αφού την αφήσω, πηγαίνω για τρέξιμο και γυμναστική. Επιστρέφω, βάζω μουσική και ετοιμάζω το μεσημεριανό μας.

Ο Μιχάλης επιστρέφει από το στούντιο, η μικρή από το σχολείο και τρώμε όλοι μαζί. Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου στιγμές. Το απόγευμα συνήθως πάμε παραλία ή σε κάποια παιδική χαρά. Κάποιες φορές εγώ, αν έχω κάποιο ραντεβού με τους συνεργάτες μου, το κάνω μέσω FaceTime. Κάπως έτσι λοιπόν είναι η γεμάτη αλλά κατά τα άλλα χαλαρή καθημερινότητα στην Αλεξανδρούπολη.

Οι πολυτέλειες που έχει κάποιος που ζει μακριά από την Αθήνα είναι η ηρεμία, η καθόλου κίνηση, το ότι προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα μέσα στη μέρα σου και γενικότερα για ένα παιδί είναι άλλη η ποιότητα ζωής. Από την Αθήνα δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι, γιατί ταξιδεύω συνέχεια λόγω δουλειάς και βρίσκομαι εκεί πολύ συχνά. Σίγουρα έχει πιο πολλές επιλογές για εξόδους, θέατρα κτλ αλλά τα κάνουμε κι αυτά όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος στην Αθήνα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164