Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ο θυελλώδης έρωτας, η συγκατοίκηση και ο ξαφνικός χωρισμός

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου, Ηλία Μαραβέγια το πρωί του Σαββάτου 24/8.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν λίγες ημέρες, η Δανάη Παππά γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της και ο Λάμπρος Λάζαρης δεν βρέθηκε στο πλευρό της, με συνέπεια να πυροδοτηθούν οι φήμες πως το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η Δανάη Παππά αλλά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, κανείς όμως δεν είχε αντιληφθεί πως υπήρξε ρήξη στη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως συνεχίζουν να παραμένουν φίλοι στα social media ενώ έχουν κρατήσει και τις κοινές φωτογραφίες τους.

Όσα δήλωνε η Δανάη Παππά για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη λίγο πριν τον χωρισμό

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης όλα αυτά τα χρόνια είχαν χτίσει μια πολύ γερή σχέση, καθώς εκτός από ζευγάρι ήταν και δύο πολύ καλοί φίλοι.

Οι δυο τους φαινόταν πως ταίριαζαν απόλυτα, αφού και οι δύο λάτρευαν τα ταξίδια και είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, τα οποία μοιραζόντουσαν συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που η Δανάη Παππά είχε παραδεχτεί δημόσια πως ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ο άντρας της ζωής της, ενώ ονειρευόταν να ανέβει μαζί τους τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς. Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό, απλά δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα», είχε πει η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωριμία και η συγκατοίκηση

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, γεγονός που έχει αποκαλύψει η Δανάη Παππά.

«Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν γίνουμε ζευγάρι. Δεν ήμασταν φίλοι αλλά είχαμε μια επικοινωνία, είχαμε δουλέψει και μαζί πιο παλιά. Εγώ χόρευα σε ένα μαγαζί που συμμετείχε, Γνωριστήκαμε, λοιπόν, τότε και μετά από χρόνια γίναμε ζευγάρι, είδαμε ότι κάτι υπάρχει εδώ. Πρώτη φορά συγκατοίκησα! Πρέπει να συνδυάσεις τη ρουτίνα του καθενός και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο», είχε δηλώσει η Δανάη Παππά στην εκπομπή Στούντιο 4.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ γρήγορα στην συγκατοίκηση με την ηθοποιό να μετακομίζει στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, όπου παρέμεναν μέχρι και σήμερα.

«Είναι ωραίο που ζω με τον σύντροφό μου, κάπως ταιριάξαμε. Λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να συγκατοικήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα αλλά σε εμάς κάπως ταίριαξε το παζλ», είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη η Δανάη Παππά.

Πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα τα οποία τους ήθελαν να έχουν αγοράσει μια εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, ένα μέρος που δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά ο Λάμπρος Λάζαρης από πέρυσι το καλοκαίρι, μέχρι και σήμερα όμως, δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά σε αυτό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164