Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Μου σπάει τα νεύρα, είμαι αντιδραστικός αλλά το έχω δουλέψει με τα χρόνια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό “Instyle” και τη δημοσιογράφο, Κρίστελ Λιάκου ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

«Εξελίσσονται οι σχέσεις φυσικά με τα χρόνια και είτε απομακρύνεσαι, είτε έρχεσαι πιο κοντά και γίνεται το συναίσθημα ακόμα πιο βαθύ και ακόμα πιο ουσιαστικό μέρα με τη μέρα. Εγώ είμαι τυχερός, γιατί αυτό μου συμβαίνει, ας πούμε. Έχω φύλακα άγγελο και ο φύλακας άγγελός μου είναι η Θάλεια. Δηλαδή, πραγματικά το λέω και το εννοώ», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Και συνέχισε: «Για μένα είναι πάρα πολύ ωραία να δουλεύω μαζί της. Μου σπάει τα νεύρα, της σπάω το νευρικό της σύστημα – εγώ είμαι ο πιο αντιδραστικός είναι η αλήθεια. Με τα χρόνια το έχω δουλέψει κι έχω λειάνει τις γωνίες αλλά γενικά είναι πάρα πολύ ωραία».

«Όταν δεν δουλεύω με τη Θάλεια, μου λείπει. Κατ’ αρχάς αισθάνομαι ασφάλεια μαζί της. Είμαστε δύο απέναντι στον υπόλοιπο θίασο. (γέλια) Επικοινωνιακά απέναντι στους συνοδοιπόρους του θιάσου αλλά και αμιγώς καλλιτεχνικά, είναι πολύ ωραία. Και εκεί νιώθω ασφάλεια επί σκηνής, γιατί δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού. Υπάρχει μόνο συναγωνισμός», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Είναι ο άνθρωπος που θέλει να με βλέπει καλύτερα από τον καθένα, ο άνθρωπος που τα λάθη μου τα πονάει και θα μου τα πει, ασχέτως αν εγώ μπορεί να αντιδράσω. Το ίδιο κι εγώ. Και μου λείπει πολύ η Θάλεια. Μπορεί να φαίνεται ότι έχουμε δουλέψει πολύ μαζί αλλά έχουμε δουλέψει και χωριστά πολύ», κατέληξε για τη σύζυγό του ο Τάσος Ιορδανίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164