Δέσποινα Καμπούρη: Η συνάντηση με τον Τζέισον Στέιθαμ στην Αντίπαρο και οι φωτογραφίες με τις κόρες της

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στην Αντίπαρο απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και τις δύο κόρες τους.

Η παρουσιάστρια φέτος πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο της στην εκπομπή Πάμε Δανάη και είναι έτοιμη να επιστρέψει σε κάτι καινούργιο.

Μέχρι τότε όμως, η Δέσποινα Καμπούρη φορτίζει τις μπαταρίες της περνώντας όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα και δεν παραλείπει να μοιράζεται κάποιες από αυτές και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κατά την παραμονή της στο νησί των Κυκλάδων, η Δέσποινα Καμπούρη είχε την τύχη να συναντήσει από κοντά τον Τζέισον Στέιθαμ μαζί με την κούκλα σύζυγό του Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι.

Οι δυο κόρες της παρουσιάστριας, ζήτησαν από το διάσημο ζευγάρι να φωτογραφηθούν, ενώ η μικρότερη κόρη της οικογένειας, η 8χρονη Χριστίνα πόζαρε σε μια selfie φωτογραφία με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret.

«Το παιδί μου έχει θράσος και κάνει αυτά που ντρέπεται να κάνει η μαμά της. Παίρνει τις φίλες της και φωτογραφίζεται με διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη απαθανατίζοντας τα κορίτσια με τον Τζέισον Στέιθαμ. 

  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164